Schulp pure sappen

Als pachtboer begint Albertus Schulp in 1861 op één hectare grond in Breukelen langs de rivier de Vecht. Vijf generaties Schulp groeien op als fruittelers, op diezelfde grond en langs diezelfde rivier. In 1995 besluit Albert Schulp om zich naast het fruittelen ook toe te leggen op het maken van sap. Een goede keuze, want sinds dat jaar maakt Schulp het pure en natuurtroebele sap dat je van ze kent.

 

De familie Schulp maakt bewuste keuzes zoals het zelf opwekken van groene energie en het verantwoord inzetten hiervan. Daarnaast brengen ze het restproduct van uitgeperst fruit naar de buurman-boeren als voeding voor hun vee. Het overige afval wordt zorgvuldig gescheiden, waardoor er nagenoeg geen restafval meer is...

 

Het vruchtensap kent maar één ingrediënt: fruit! Daarom gebruikt Schulp uitsluitend fruit van zorgvuldig geselecteerde rassen en van telers die ze kennen en vertrouwen. De familiegeschiedenis van vijf generaties in het fruit helpt ze hierbij. 

 

Het is eigenlijk heel eenvoudig: lekker fruit op de pers, geeft goed sap in de fles! Zo zorgen ze ervoor dat elke fles die uit de sapmakerij rolt het Schulp etiket waard is. 

 

https://schulp.nl/

Vershal de Kunst heeft verschillende smaken op voorraad waaronder ook de krachtsappen

Krachtsappen

Alle  Krachtsappen zijn puur en ongezoet. Kenmerkend aan deze sappen zijn de functionele eigenschappen van groente en fruit. Naast een gezonde leefstijl kunnen deze Krachtsappen een wezenlijke bijdrage leveren aan jouw welbevinden. Zorg beter voor jezelf met de Krachtsappen van Schulp.

Naast een gezonde leefstijl kunnen deze sappen een bijdrage leveren aan het voorkomen en verhelpen van lichamelijke ongemakken.

De groente- en fruitsoorten die er worden gebruikt in de Krachtsappen staan stuk voor stuk bekend om hun gezonde eigenschappen. Cranberries helpen bijvoorbeeld bij het voorkomen en herstellen van een blaasontsteking. Een ander bekend voorbeeld is de grote dosis vitamine C die van nature aanwezig is in vlierbessen en helpen bij het ondersteunen van je weerstand.