De Zeepfabriek Wijnjewoude

 

Wij hebben 3 soorten wasmiddel (geschikt voor alle was) in ons streekprodukten assortiment.  Alle soorten wasmiddel zijn natuurlijk, duurzaam, 100% afbreekbaar, zonder overbodige chemische toevoegingen en wast echt goed schoon. Hard voor vlekken, maar zacht voor uw kleding, uw huid, het milieu en uw portemonnee.

 

  • Puur, dit is ons meest pure duurzame wasmiddel. Dit wasmiddel is echt iets voor mensen die het meest zuivere wasmiddel willen met de ouderwetse geur van pure zeep. En voor mensen met een gevoelige huid, ook zeer geschikt voor baby’s.
  • Lavendel, dit is een puur en duurzaam heerlijk ruikend wasmiddel gebaseerd op dezelfde pure ambachtelijke Marseille zeep als Puur. Hier is een klein beetje essentiële lavendel olie aan toegevoegd om de was een verfijnde geur te geven.
  • Rozemarijn, dit is eveneens een puur en duurzaam heerlijk ruikend wasmiddel gebaseerd op pure ambachtelijke Marseille zeep. Hier is een klein beetje essentiële rozemarijn olie aan toegevoegd om de was de lekkere verfijnde geur van rozemarijn te geven.